21 Mart 2007 Çarşamba

Metal Çatı Kaplamaları

RIVERCLACK 55®Düz ve Tonoz Çatılar için Metal Kaplama Sistemi



RIVERCLACK 55® geçme sistem bağlantılı olarak özellikle düz çatılar için geliştirilmiş bir metal çatı kaplama sistemidir. Bu kaplama sisteminde paneller kenetsiz, herhangi bir şekilde delik delinmeden özel bir yuva içinde birbirine birleşir ve 100m.'ye kadar istenilen uzunlukta yerinde üretilebilir.

RIVERCLACK 55® çatı yüzeyi tamamen su içinde kalsa bile kesin sızdırmazlık sağlayabilen, kenetleme işlemi, sızıntı önleyici conta, mastik benzeri ek malzeme gerektirmeyen, birleşim noktasında gizli tahliye kanalı olan üstün bir sistemdir. Yeni yapılar yanında, yıpranmış, sorunlu eski çatıların yenilenmesi de RIVERCLACK 55®'in önemli bir uygulama alanıdır.
Özellikleri
  • Kesinlikle sızdırmaz:

    Patentli sıvı tahliye kanalları sayesinde, çatının üstü bir su havuzu haline bile gelse, birleşim yerlerinden kesinlikle su sızdırmaz. Bu birleşim tekniği, ayrıca bir kenetleme işlemini ve sızdırmazlık bantı veya mastik kullanmayı da gerektirmez.
  • Deliksiz/Kenetsiz, Geçme Sistem Bağlantı:

    Metal paneller takviyeli poliamit takozlara kilitlenerek alt yapıya sabitlenir ve bu bağlantı sayesinde ısı değişimlerinin neden olduğu hareketlere karşı tamamen serbest kalırlar.
  • Kalıcılık:

    Alüminyum, bakır veya paslanmaz çelikten yapılan paneller zaman içinde değişim göstermez ve yüzlerce yıllık kalıcılık sağlar.
  • Yürünebilirlik:

    Panellerin üzerinde serbestçe yürünebilir. Hatta dikkatsizlik sonucu oluşabilen bazı darbeler bile çatı üzerinde hiç kalıcı iz bırakmaz.
  • Kolay Montaj:

    Hızlı, ölçme ve işaretleme gerektirmiyen, kalifiye olmayan işçiler için bile çok kolay.
  • Düşük Maliyet:

    Ömür boyu bakım gerektirmemesi ve montaj hızı, gerek büyük, gerek küçük projelerde düşük maliyet getiren özelliklerdir.
  • Kendiliğinden Bükülme:

    Riverclack paneller 22 m. yarıçapa kadar "kendiliğinden" bükülebilir. Yapılacak tek şey, alttaki dairesel yapıya uyularak panelleri poliamit takozlarla kilitlemektir.
kesit 1 izle

kesit 2 izle

Nakliye, Montaj, Kaldırma ile ilgili deyaylı bilgi almak için tıklayınız...

Montaj sırasında uygulama ile ilgili detaylı resimler için tıklayınız...



http://www.emi-insaat.com.tr

Hiç yorum yok: