2 Nisan 2007 Pazartesi

ASfalt donatıları-asfalt kaplama-koruma

Genel Bilgiler
Xgrid, herhangi bir toprak donatı işleminde farklı özellikler ve mukavemetlerdeki tipleri ile çeşitli ürünler sunmaktadır.
Xgrid geogridleri TeMa tarafından geliştirilmiş olup dünyanın bu konuda önde gelen üretici firmaları tarafından üretilmektedir.
Yüksek kalite ve hizmet anlayışına dayalı bu işbirliği müşterilerimizin en yeni ve gelişmiş ürünlerikullanmaları içinkendini sürekli yenilemektedir.
Xgrid eğimli arazilerin toprak desteğiyle stabilizasyonundan yol yüzey ve temellerinin donatılmasından kara ve demiryolu banketlerinin donatılmasına kadar farklı problemlerde hızlı ve doğru çözümler sunmaktadır.
XGRID Çeşitleri
Xgrid grubu 3 çeşit geogrid içerir
Xgrid PET : Üzerindeki koruyucu kaplamasıyla örgülü polyester geogrid, toprak donatıları için önerilirXgrid PVA : Örgülü polivinil alkol geogridleri kimyasallara karşı üksek dayanımı sağlayan kaplaması ve düşük gerilme oranı vardırXgrid FG : Örgülü camelyaf geogrid, oldukça azaltılmış gerilme oranı ve yüksek ısı dayanımlı SBR kaplaması vardırXGRID Uygulamaları
Xgrid PET – Xgrid PVA: Geogridler çoklu donatılama uygulamaları için kullanılabilirler. Her projenin ihtiyaçlarına göre herbir ürün yeniden tasarlanabilir:
Toprak yapıların donatılanmasındaKara ve demiryolu alt tabakalarının donatılanmasıKara ve demiryolu banketlerinin altındaki yükün donatılması ve dağıtılmasıDüşük yük kapasiteli toprak zemine inşa edilmiş park ve meydan gibi alanların altındaki yükün donatılması ve dağıtılması.













:





kaynak:http://www.netyapi.com/lang_tr/uc_dilafix_zku_30.php

Hiç yorum yok: