29 Mart 2007 Perşembe

ÇELİK YAPILAR VE YAPISAL ÇELİĞİN KONUTLARDAKİ YERİ

Çelik yapılar ve yapısal çeliğin konutlardaki kullanım alanları üzerinde oldukça detaylı konuların işleneceği bu seminerin, ülkemizin yapı sektörünün geliştiği bir dönemde yapılması, katılımcılar için oldukça önemli değerli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Eğitim Hakkında:
Anahtar kelimeler: Ülkemizde çelik yapılar, konut yapılarında çelik uygulaması, çelik yapıların avantajları, yapısal çeliğin maliyeti, yangına dayanımı, çelik yapılarda taşıyıcı sistem, çelik yapılarda yalıtım

BİRİNCİ BOLÜM
1- HAFİF ÇELİK YAPILAR
2- HAFİF ÇELİK YAPI UYGULAMALARI
3- TÜRKİYE DE HAFİF ÇELİK YAPILAR

İKİNCİ BOLÜM
1- ÜLKEMİZDE ÇELİK YAPILAR
2- KONUT YAPILARINDA ÇELİK UYGULAMALARI
3- ÇELİK YAPILARIN AVANTAJLARI
4- YAPISAL ÇELİĞİN MALİYETİ VE YANGINA DAYANIMI
5- ÇELİK YAPILAR VE TAŞIYICI SİSTEM
6- ÇELİK YAPILARDA YALITIM VE DİĞER BİLGİLER

Eğitmenler
AHMET GÖRÜR
12-03-1975 doğumlu. 1999 yılı Işık Üniversitesi İsletme Bölümünden mezun oldu. Şişecam ve Assan Alüminyum firmalarında Pazarlama ve Satıs Sorumlusu olarak çalıştı. Son Olarak Akşan Muhendislik AŞ. Satıs ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütüyor. Türkiye de ilk olarak hafif taşıyıcılı konut ve sanayi yapıları konusunda uygulama yapan Akşan Hafif Çelik Yapı Fabrikası, Amerikan know-how'ı kullanarak Türkiye'de entegre olarak üretebilen, tamamı Türk sermayeli bir sanayi tesisinin pazarlama görevini yürütmektedir. İngilizce bilmektedir.

EYÜP TUNCER
03-12-1965 İstanbul doğumlu, 1989 yılında Trakya Ünv. İnşaat Bölümünden Mezun oldu. 2000 yılına kadar değişik firmalarda betonarme ve ince yapı üzerine çalıştı.
2001 yılında Alfa Çelik firmasına girdi ve bir sure sonra pazarlama müdürü oldu.
2006 yılında Anka Çelik kurucu ortağı olarak yapısal çelik sektöründe faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda Türk Yapısal Çelik Derneği tanıtım komitesi başkanlık görevini devam ettirmektedir. Evli ve bir Çocuk sahibidir. İngilizce bilmektedir.

Eğitim Süresi ve Ücretlendirme
15 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seminerimiz ücretsizdir.

15 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00'de yapılacak seminere LCV için acele edin!




Eğitimlere kayıt ve detaylı bilgi için:
www.idealkariyer.org.tr
info@idealkariyer.org.tr
(212) 551 9900

Hiç yorum yok: